Veelgestelde vragen

Aan welke eisen moet de hardware voldoen
Zie hardware eisen.

Wat is het verschil tussen intergolf pro en easy
Onder water zijn beide versies van intergolf gelijk. Daarom is het altijd mogelijk om over te stappen van de ene naar de andere versie. In intergolf easy is de functionaliteit waartoe de gebruiker toegang heeft echter beperkt. De modules omzetregistratie, facturering, artikelbeheer, voorraadadministratie, kasverantwoording, evenementenorganisatie (wel evenementenagenda mogelijk), ledenadministratie (wel relatiebeheer mogelijk), handicapadministratie en automatische rapportages ontbreken in intergolf easy. Verder is het niet mogelijk intergolf easy op meer dan 1 werkplek te installeren.

Waarom is het prijsverschil tussen intergolf pro en easy zo groot
intergolf pro is eigenlijk het systeem dat wij verkopen en dat door het overgrote deel van onze klanten wordt gebruikt. De prijs van intergolf easy zeer laag gehouden om een goedkope instap versie kunnen bieden aan kleinere golfbanen (alhoewel ook in intergolf easy banen van 27 holes en meer kunnen worden geconfigureerd) en golfbanen die in eerste instantie niet meer functionaliteit nodig hebben.

Is het verplicht om deel te nemen aan ikgagolfen.nl
Nee, ikgagolfen.nl staat los van intergolf. Starttijden boeken via internet is een extra optie die alleen geactiveerd wordt als de baan hier om vraagt.

Hoe lang duurt het om intergolf in gebruik te nemen
Het installeren van intergolf of de computers duurt 1 dag. Tijdens deze dag wordt het programma ook op maat geconfigureerd (reserveringsregels, autorisaties, e.d.), wordt het relatiebestand ingelezen en wordt een instructie gegeven aan de medewerkers. Hierna ligt het aan de inzet van de medewerkers, omdat alle uitstaande boekingen (evenementen en wedstrijden) moeten worden ingevoerd. Het beste kan een dag worden gekozen waarop het starttijdenboek niet meer gebruikt zal worden. Alle boekingen voor data later dan deze dag worden alvast in intergolf ingevoerd en alle boekingen tot aan deze dag in het starttijdenboek.

Is een supportcontract verplicht
Een supportcontract is niet verplicht, maar wel aan te raden. Bij vragen of problemen wordt u kostenloos geholpen. U kunt uw wensen kenbaar maken voor nieuwe versies en nieuwe versies worden gratis op uw systeem geinstalleerd. Wanneer van ikgagolfen.nl gebruik wordt gemaakt is een supportcontract wel verplicht, omdat u hiervoor nu eenmaal een up to date systeem nodig heeft.

Is weekendsupport verplicht
Weekendsupport is niet verplicht, maar als zich een keer in het weekend een storing voordoet, zult u moeten wachten tot maandag voordat u het probleem kunt melden.